Opletten Copyrights | Mind Copyrights

Opletten Copyrights | Mind Copyrights

Opletten Copyrights | Mind Copyrights

Copyrights:
Het exclusief en juridisch eigendomsrecht van ieder foto die door de Nozem Fotografie is gemaakt en bewerkt, tenzij deze expliciet dit recht heeft weggeven of heeft verkocht. Het recht is internationaal wat wil zeggen dat zowel in als buiten Nederland foto’s niet zonder de toestemming van De Nozem Fotografie Amersfoort (lees Peter Putters), mogen worden gebruikt, vermenigvuldigd, veranderd, in beeld gesneden, gekopieerd en of gedrukt

Beeldmerk.
De Nozem Fotografie Amersfoort gebruikt meta data in de foto’s welke in principe kunnen worden herleid. Ook staat er (meestal) een beeldmerk in de foto’s waaruit duidelijk wordt dat de Nozem Fotografie Amersfoort de eigenaar is van de gemaakte foto.

Gebruik van de foto’s.
Mocht je zijn gefotografeerd dan heb je in principe altijd de toestemming om de gemaakte foto binnen private kring te laten zien, te printen, te kopiëren en te plaatsen op Facebook. Bij het plaatsen op Facebook, wordt altijd de naam van de fotograaf genoemd, te weten: @denozem amersfoort, of @peterputters. In 99% van de gevallen zal automatisch een tag te zien zijn welke kan worden aangeklikt waarna de credits goed worden weergegeven.

Het verkrijgen van de foto’s.
Indien een serie foto’s is gemaakt in opdracht van een ander en je wilt graag de foto’s verkrijgen dan wordt contact opgenomen bij de fotograaf. Het hangt van de opdracht af en wat is afgesproken tussen de opdrachtgever en de fotograaf wie eventueel de foto’s mag verdelen. Zijn de foto’s rechten vrij afgenomen dan zal de opdrachtgever in principe vrij zijn foto’s binnen zijn of haar klanten en of kennissenkring te verspreiden. Copyrights blijven echter gewoon geldig. Hierbij geldt dat de foto’s door derden niet voor andere doeleinden mogen worden gebruikt dat in private sfeer. Zodra er gebruik wordt gemaakt voor publicatie op een website, blad, commerciële uiting of anderszins, dan geldt automatisch het copyright op de foto. (Tenzij de foto is verkocht geheel rechten vrij!).
Mocht een ontvanger van een foto, de foto willen gebruiken dan wordt er contact opgenomen met de Nozem Fotografie Amersfoort.
Er zal dan worden bekeken op welke manier de Nozem kan worden gecompenseerd bij het gebruik van de foto’s.

Meerdere sites en Facebook pagina’s.
Peter Putters, H/O De Nozem Fotografie Amersfoort werkt met meerdere websites: www.denozem.com
www.theaterfotograaf.com, www.herrineringinbeeld.eu en daaraan verbonden Facebook pagina’s.

Een foto maken kost geld.
Het maken van een foto kost geld. De apparatuur die wordt gebruikt, software, computers, kaarten, abonnementen, studies en cursussen. Het spreekt daarom ook vanzelf en getuigt van respect als men zich aan het hierboven genoemde houdt.

Nederlands recht
Het behoeft geen betoog dat bij het onjuist gebruik van de met copyrights beschermde foto’s het Nederlands recht van toepassing is.

Recht van privacy
Het recht van privacy is iets anders dan het copyright. Lees AVG 2018 De Nozem Fotografie Amersfoort.

opletten copy rights

Let op dat alle foto’s zoals ze staan gepubliceerd op deze site, Facebook pagina, De Nozem beschermd zijn met copyrights! Het is absoluut verboden de foto’s te downloaden, te kopiëren en vervolgens te gebruiken voor eigen gewin, eigen publicatie en anderszins. Alle copyrechten zijn van @Peter Putters H/O De Nozem Fotografie Amersfoort. NL en EU wetgeving is van toepassing.Mind: All Photos published on this site, Facebook pages, De Nozem, are protected with Copyrights. It is absolutely forbidden to download photos, copy photos and use them for own use, commercial purpose and what so ever. All Copyrights are on @Peter Putters, De Nozem Photography Amersfoort. EU and Dutch law are applied.

If you want to use a photo, buy a photo or download a photo do be so kind to contact Theater Photograph. Mocht je een foto willen gebruiken, kopen en of downloaden, neem dan svp contact op!

Terug Theater Photographer